Flutur le-a contramandat concediile liberalilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL le-a cerut liberalilor suceveni sa nu mai plece in concediu si sa se organizeze intern pentru anticipate. EL a si trecut la actiune avind simbata si duminica intilniri cu mai multe organizatii PNL din judet.

„E mobilizare generala si cred ca liberalii inteleg acest lucru pentru ca, dincolo de orice e interesul tarii, e interesul sa castigam aceste alegeri cu o majoritate confortabila pentru a putea guverna stabil si pentru a face reformele pe care le-am promis populatiei”, a declarat Flutur. El a spus ca aceleasi actiuni se fac in toate organizatiile din tara, intregul partid pregatind perioada de pre-campanie.

„Mai mult decat atat, structurile partidului vor trebui sa explice populatiei reforma si ceea ce avem de facut pentru ca sunt o serie de lucruri care s-au facut si trebuie explicate si sunt si o serie de lucruri care trebuie finalizate si ele pot fi finalizate si in perioada urmatoare, dar si dupa alegeri cand, sunt convins ca vom lua un scor mai bun pentru a avea o stabilitate si mai mare”, a spus vicepresedintele PNL.

El a adaugat ca PNL doreste ca alegerile anticipate sa fie organizate in timpul cel mai scurt permis de procedurile constitutionale, pentru ca interesul este „respectarea calendarului de aderare” la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007. Gheorghe Flutur a mai spus ca prin votul solicitat populatiei se va cere un vot in favoarea reformelor si in special a reformei Justitiei si ca sloganul viitoarei campanii electorale pentru alegerile anticipate ar putea fi „Pentru Dreptate si Adevar, inapoi la popor”. El a subliniat ca populatia este „judecatorul suprem” si ea va arata directia in care se va indrepta aceasta natiune.

„Daca populatia vrea, si arata in toamna ca vrea reforma in justitie, arata ca trebuie sa impiedicam orice lucruri care sunt impotriva acestor reforme”, a conchis vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de