Alexandria Librării: Reduceri măreţe pentru minţi isteţe


Intră acum și în grupul de

Alexandria-Librarii-Promotie-DPH

Alexandria Librării şi editura Didactica Publishing House vă oferă în luna IULIE 2015 o promoţie specială: 20% la orice titlu cumpărat. Oferta este valabilă în limita stocului existent. 

Încă din 2004, Didactica Publishing House susţine copiii în procesul de cunoaștere și inovare prin numeroase cărți educaționale şi de relaxare ce răspund într-un mod atractiv întrebărilor acestora. DPH ajută cadrele didactice în vederea dezvoltării continue şi îmbunătăţirii procesului instructiv-educativ şi sprijină părinţii care se bucură de produse atât pentru relaxarea personală, cât şi pentru a interacţiona şi ajuta la frumoasa dezvoltare a celor mici.

Cumperi o carte – Investeşti în educaţia copilului tău!

În luna iulie îi aşteptăm pe cei mici cu colecţia „Sunt Imbatabil”, cărţi în limbi străine, jocuri şi lecturi de vară ce se bucură de mare succes în lumea întreagă, cum ar fi colecţia „Kinra Girls” – tradusă în 14 limbi. Adolescenţii vor fi încântaţi de best-seller-ul internaţional „Lea Olivier şi viaţa ei complicată” de Catherine Girard-Audet. Pentru cei mari am pregătit titluri de parenting prin colecţia „Minighiduri pentru toţi părinţii” de Madeleine Deny, reţete culinare şi sucuri naturale.

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!


Intră acum și în grupul de