Proprietarul unui tractor cu numere false depistat de polițiști, după ce a avariat o mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Pojorâta, a produs un accident rutier joi seara, pe raza localităţii Valea Putnei. El se afla la volanul unui tractor cu semiremorcă confecţionată artizanal, ambele având numere de înmatriculare false.

remorca tractor

 

Poliția Județeană a informat că joi seara, în jurul orei 18.00, în timp ce conducea tractorul, bărbatul a acroşat cu roata stânga faţă a utilajului agricol un autoturism care era staţionat în momentul în care a pătruns pe un drum public neclasificat.

Astfel, colţul dreapta spate al autoturismului a fost avariat.

Tractoristul a refuzat să se înţeleagă pe cale amiabilă cu propriterul mașinii, acesta din urmă sesizând la 112 fapta.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul de 36 de ani avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 1,05 mg/l, iar tractorul şi semiremorca confecţionată artizanal ataşată acestuia aveau fiecare numere de înmatriculare diferite în partea din faţă şi în partea din spate.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 


Intră acum și în grupul de