Confiscari importante de tigari si cafea in Bazarul Suceava


Intră acum și în grupul de

Marfurile au fost confiscate in urma unei actiuni de control ce a avut loc dimineata, dupa ce cu o zi inainte politistii suceveni au sigilat 12 chioscuri in care se banuia ca sint depozitate tigari si cafea fara documente legale. Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Suceava, Ionut Vartic, cele 12 chioscuri au fost verificate si in actiunile anterioare de control.

„Atunci exista banuiala ca respectivii comercianti au extras marfa ridicind chioscurile, astfel incit sigiliile au ramas intacte. Acum au existat informatii ca acest gen de trafic cu astfel de marfuri se practica in continuare, motiv pentru care am declansat un nou control inopinat, prilej cu care s-a dovedit ca in respectivele chioscuri erau depozitate cantitati importante de produse accizabile care erau introduse in bazar pe cai ilicite”, a declarat Ionut Vartic.

El a spus ca in urma controlului, politistii, impreuna cu comisarii financiari au deschis chioscurile sigilate, unde au gasit peste 11.500 de pachete de tigari si 968 de pachete de cafea. Toate aceste bunuri au fost confiscate, valoarea fiind de aproximativ 30.000 de lei noi.


Intră acum și în grupul de