Acasă Actualitate Dedeman va construi un teren de tenis de câmp la Colegiul Naţional...

Dedeman va construi un teren de tenis de câmp la Colegiul Naţional „Petru Rareş”


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că firma Dedeman nu a renunţat la construcţia unui teren de tenis în municipiul Suceava după ce proiectul care trebuia realizat pe terenul Liceului alimentar a fost blocat în condiţiile în care locatarii din zonă au reclamat că se vor tăia mai mulţi pomi fructiferi pentru această investiţie.

tenis 2



Lungu a spus într-o conferinţă de presă că a discutat cu reprezentanţii Dedeman care au arătat că doresc să construiască un teren de tenis de câmp în municipiu aşa cum şi-au propus şi că în urma acestor discuţii s-a propus ca un asemenea teren să fie construit la Colegiul Naţional „Petru Rareş”.

El a menţionat că a discutat cu conducerea colegiului care e de acord cu acest proiect.

Dedeman construieşte în fiecare oraş în care deschide un nou magazin un teren de tenis de câmp care este inaugurat în prezenţa Simonei Halep.

Dedeman a deschis săptămâna trecută, la Suceava, un nou magazin, cu o suprafaţă mult mai mare şi cu un număr dublu de produse faţă de magazinul care a funcţionat până în prezent. Potrivit firmei, noua investiţie s-a ridicat la 13 milioane de euro.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version