Gospodărie din Fălticeni, afectată de un puternic incendiu de la un scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu provocat de un scurtcircuit a afectat joi după-amiaza o gospodărie din municipiul Fălticeni, la fața locului intervenind trei autospeciale de pompieri.

incendiu pompieri (3)

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Gălată, a informat că incendiul a fost anunțat la 14:10, iar în momentul în care pompierii au ajuns la fața locului ardeau acoperişul locuinţei (P+1) şi două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi la proprietăţile învecinate.

În urma incendiului, au ars acoperişul şi etajul locuinţei, acoperişul bucătăriei de vară şi depozitul de furaje, pe o suprafaţă totală de aproximativ 350 de metri pătraţi.

Găleată a mai arătat că au fost afectate de flăcări și bunurile casnice, mobilierul, aparatura electronică şi electrocasnică.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric îmbătrânit”, a arătat plt.adj. Alin Găleată.

El a precizat că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii militari au salvat parterul locuinţei, adăpostul de animale, precum şi gospodăriile învecinate.


Intră acum și în grupul de