Hoț mort de beat, prins dormind în casa unei familii din Mălini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Mălini, a dat o spargere de tot râsul în casa unor consăteni, el fiind prins de proprietari dormind în hol alături de sacul în care a îndesat mai multe obiecte și produse alimentare.

hot prins

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.00, proprietarii unei case din Mălini au plecat de la domiciliu, ei întorcându-se în jurul orei 18.00. La întoarcere, cei doi soți au găsit un geam al locuinţei spart, iar în hol l-au descoperit dormind pe un consătean. Hoțul avea lângă el un sac cu scule electrice şi mai multe sacoşe cu produse alimentare, bunuri strânse din casa proprietarilor.

Polițiștii au arătat că bărbatul de 44 de ani a pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam, a sustras bunurile menţionate, însă din cauza stării avansate de ebrietate a adormit în holul locuinţei.

Sursa citată a mai arătat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, iar proprietarii și-au recuperat toate bunurile.

 

 


Intră acum și în grupul de