O femeie a fost urmărită de un tânăr sucevean pentru a ajunge la casa soțului ei și a-l bate


Intră acum și în grupul de

O altercație verbală din trafic s-a transformat într-o adevărată cursă pentru impunerea „disciplinei” asemenea scenelor din filmele de acțiune. Numai că „platoul de filmare” nu a fost unul de la Hollywood, ci din apropierea municipiului Suceava, din satul Sf. Ilie.

bataie_scandal

Sâmbătă seara, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat polițiștii din Șcheia despre faptul că a fost victima unei agresiuni pe raza satului Sf. Ilie.

Polițiștii veniți să facă cercetări au stabilit că în jurul orei 12.00, pe raza satului Sf. Ilie, bărbatul de 39 de ani a avut o altercație verbală în trafic cu conducătorul unui autoturism.

Dacă totul părea că s-a încheiat între cei doi șoferi, acest lucru nu s-a întâmplat, în jurul orei 18.00 șoferul autoturismului, identificat ulterior drept un tânăr de 29 de ani, din muncipiul Suceava, a urmărit-o pe soția reclamantului ce conducea autoturismul implicat în incidentul din cursul zilei.

Astfel, tânărul a ajuns la locuința bărbatului de 39 de ani, cei doi întâlnindu-se la poartă. A urmat un schimb de replici, ocazie cu care tânărul de 29 de ani l-a lovit cu pumnii și picioarele pe reclamant.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de