Nouă percheziții domiciliare, la Frasin, într-un dosar de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Trei persoane din oraşul Frasin sunt cercetate pentru contrabandă, în urma unor percheziții domiciliare ce au avut loc în cursul zilei de luni, 19 iulie, ca urmare a unui mandat emis de Judecătoria Gura Humorului.

alcool si tigari de contrabanda

 

Potrivit Poliției Județene, acțiunea a fost desfășurată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Sursa citată a arătat că la data de 16 iulie a.c. Judecătoria Gura Humorului a emis un mandat de executare a nouă percheziţii domiciliare, la persoane fizice și sedii de societăți comerciale din oraşul Frasin.

Cu ocazia perchezițiilor, oamenii legii au ridicat 627 de pachete cu ţigări de diferite mărci, fără banderole fiscale, de proveniență ucraineană și Duty-Free și 9 pet-uri din plastic a 1 litru fiecare, conţinând lichid incolor, fără timbru fiscal sau alte elemente de identificare, bunuri pentru care nu existau documente de proveniență.

Totodată, cercetările vor continua faţă de un bărbat de 42 ani, unul de 52 ani şi o femeie de 60 ani, toţi din oraşul Frasin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de