Alte patru străzi din cartierul Burdujeni vor fi afectate de întreruperea apei reci, în cursul acestei săptămâni


Intră acum și în grupul de

ACET Suceava anunţă  întreruperea funcţionării serviciului public de alimentare cu apă potabilă, joi, 30 iulie a.c., între orele 08.00 şi 18.00, pe patru străzi din cartierul Burdujeni.

Este vorba despre str. Eroilor, de la intersecţia cu str.Amurgului până la intersecţia cu str.Păcii,  str.Prieteniei de la intersecţia cu str.Păcii până la intersecţia cu str.Eroilor, str.Păcii de la intersecţia cu str.Amurgului până la intersecţia cu str.Eroilor şi str. Dimitrie Loghin, inclusiv blocurile 54 şi 84 de pe str.Păcii.

apa 4

ACET Suceava precizează că sistarea apei potabile are loc în vederea executării unor lucrări programate necesare implementării proiectului „ Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”, cu termen de finalizare sfârşitul lunii Septembrie 2015.

Amintim că locuitorii cartierului Burdujeni au fost sfătuiţi să-şi facă rezerve suficiente de apă potabilă întrucât ACET Suceava a anunţat că în cursul acestei săptămâni vor avea loc mai multe opriri ale apei în această zonă a muncipiului reşedinţă de judeţ.

Astfel, luni, 27 iulie a.c., apa rece a fost sistată între orele 08.00 şi 19.00, în zonele Calea Unirii de la intersecţia cu str. Cuza Vodă până la intersecţia cu str.Calea Burdujeni,  strada General Iacob Zadik şi blocurile turn 40A şi 59A de pe Calea Unirii. Totodată, vor fi afectate de oprire şi punctele termice: Cuza Vodă 3, Cuza Vodă 6, Şcoala Specială.

Opriri ale apei potabile vor avea loc de asemenea miercuri, 29 iulie a.c., şi vineri, 31 iulie a.c., între orele 00.00 şi 19.00, în zona străzilor Cuza Vodă de la intersecţia cu str.Calea Unirii până la intersecţia cu str. Ecaterina Teodoroiu şi Grigore Antipa.

 


Intră acum și în grupul de