A lovit cu maşina o femeie şi a fugit de la locul accidentului întrucât consumase băuturi alcoolice

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna suceveană Crucea a fost reţinut pentru 24 de ore şi urma ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă, după ce a lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Poliţiei Suceava, marţi, în jurul orei 21:50,  pe str. Podul Verde din municipiul Vatra Dornei, în timp ce traversa partea carosabilă, o femeie de 33 de ani din localitate, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, care a părăsit locul faptei.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

” În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au reușit identificarea autoturismului implicat în eveniment, acesta fiind staționat într-o parcare din zonă și prezentând urme de accident, iar în apropiere a fost identificat şi conducătorul auto, un tânăr de 19 ani din comuna Crucea, care a recunoscut că  el a condus mașina şi a părăsit locul faptei întrucât consumase băuturi alcoolice”, arată sursa citată.

Victima și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru femeie și de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 19 ani, după care, la spital, celor doi, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză  s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind reţinut pentru 24 de ore și urma ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.