Bărbat agresat de trei tineri de 18 ani, în casa unei femei din Adâncata


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Suceava a ajuns la spital având nevoie îngrijiri medicale, după ce în timp ce se afla în vizită la o femeie din Adâncata, a fost agresat de trei tineri din localitate.

Potrivit Poliţiei Suceava, marţi noapte, Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata, a fost sesizată prin  112,  de o femeie de 34 de ani, din comuna Adâncata,  despre faptul că, trei tineri, toţi de 18 ani din comuna Adâncata, au pătruns în locuința sa și l-au agresat pe bărbatul aflat în vizită.

ambulanta noaptea

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de marţu, în jurul orei 21.00,  femeia se afla în locuința sa împreună cu cei doi copii și cu bărbatul de 42 de ani, cei doi adulți consumând împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat, în imobil au pătruns fără drept cei trei tineri, aflați în stare de ebrietate, care au provocat scandal și l-au agresat de bărbat”, precizează sursa citată.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”violare de domiciliu” și ”lovire sau alte violenţe”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de