Bărbatul din Comăneşti care a lovit un copil de 12 ani cu toporul în creştetul capului a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 28 de ani care a lovit, în 7 iulie, cu bestialitate un copil de numai 12 ani, dându-i cu toporul în cap, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor.

Bărbatul, Fănel Constantin Solomon, s-a enervat  pentru că fratele lui nu și-a putut lua copilul de numai patru săptămâni de la concubină.

Scenele de groază s-au petrecut în noaptea de 7 iulie în satul Humoreni, din comuna Comănești.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Suceava, în  7 iulie, în jurul orei 23.00, fratele inculpatului a solicitat telefonic acceptul mamei concubinei sale pentru a intra în locuința acesteia pentru a-şi vedea copilul în vârstă de 4 săptămâni și pentru a discuta cu concubina lui.

Din cauză că era băut, când şi-a luat copilul în braţe,  mama fetei i-a solicitat bărbatului să părăsească locuinţa sa pentru că îi era teamă că atitudinea şi gesturile pe care le face ar putea pune în pericol copilul.

Membrii familiei Cherar, a mamei copilului, au reuşit să-i ia acestuia din braţe nou-născutul, mama copilului l-a luat şi a plecat să se refugieze la un vecin, iar un frate al acesteia, în vârstă de 12 ani, s-a ascuns după o căruţă.

După plecarea celor doi tineri din locuinţă evenimentele au degenerat, în sensul că membrii familiei Cherar au început să-l agreseze pe bărbat care a reuşit să iasă în curte şi s-a înarmat cu o coasă pentru a se apăra de atacul membrilor familiei Cherar.

Strigătele şi zgomotele produse de aceste persoane au fost auzite şi de fraţii acestuia şi au crezut că viaţa fratelui este în primejdie motiv pentru care s-au înarmat – unul cu o bâtă iar al doilea cu un topor – după care s-au deplasat la casa familiei Cherar.

topor[1]

Fănel Constantin Solomon acesta a ajuns în faţa casei familie Cherar şi l-a văzut pe băiatul de 12 singur lângă căruţă şi cu toate că acesta nu manifesta vreo intenţie violentă l-a lovit cu toporul în creştetul capului.

Din cercetări a reieşit că victima se afla în poziţia în şezut şi a fost lovită o singură dată.

Băiatul a fost transportat la Spitalul judeţean de urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde a rămas internată până la data de 10 iulie 2015.

Conform concluziilor cuprinse în raportul medico-legal întocmit de S.M.L. Suceava, victima a prezentat traumatism cranio-cerebral cu plagă fronto-parietală stângă suturată, hematom epicranian frontal stâng, fractură deschisă fronto-parietală stângă, comoţie cerebrală, excoriaţii. În opinia medicului legist leziunile s-au putut produce prin lovire cu un corp contondent cu muchii ascuţite, posibil topor. Leziunile nu au pus în primejdie viaţa victimei şi au necesitat în vederea vindecării un număr total de 34-35 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de