Suceveancă prinsă în Vama Siret cu ţigări ascunse în semi-aripile maşinii


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 30 de ani din municipiul Suceava a fost prinsă în Vama Siret cu ţigări de contrabandă ascunse în semi-aripile maşinii.

tigari semiaripiPotrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în seara zilei de  marţi, în jurul orei 22.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, S. Andreea, de cetăţenie română, în vârstă de 30 ani, domiciliată în municipiul Suceava, conducând un autoturism  marca Opel, înmatriculat în Ucraina.

„Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în semi-aripile spate ale autoturismului, cantitatea de 464 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a declarat Ilie Poroch-Seriţan.

Ţigările în valoare de  566  lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  S.Andreea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de