Harşovschi anunţă că a început amenajarea unui parc cu loc de joacă pentru copii în cartierul Iţcani


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat, miercuri, că au început lucrările de amenajare a unui parc cu loc de joacă pentru copii în cartierul Iţcani în zona din apropierea stadionului din acest cartier.

El a declarat că în cadrul întâlnirilor pe care le-a avut cu locuitorii cartierului Iţcani la care au participat şi preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, dar şi al membri ai echipei liberale care conduce acum administrativ municipiul Suceava, s-a constatat că oamenii care locuiesc în acest cartier şi-ar dori un mic parc.

loc de joaca itcani

Harşovschi a spus că în condiţiile în care firma care asigură salubrizarea stradală, Diasil, are în contract să amenajeze un loc de joacă în fiecare an de contract, s-a stabilit ca investiţia din acest an să fie în cartierul Iţcani.

El a precizat că parcul amenajat va avea o lungime de 33 de metri şi o lăţime de 15 metri şi că vor fi realizate alei, vor fi montate bănci şi coşuri de gunoi, dar şi un loc de joacă pentru copii.

„Locuitorii din Iţcani vor avea un parc şi loc de joacă pentru copii”, a subliniat Harşovschi.

El a reamintit că alte şase locuri de joacă urmează să fie amenajate în oraş în acest an şi a ţinut să menţioneze că a anunţat investiţia privind înfiinţarea parcului din Iţcani doar când aceasta a început.


Intră acum și în grupul de