Au plecat, acasă, la Iaşi cu o maşină de ocazie şi s-au prezentat la spital, după un accident la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

O maşină în care se afla o familie din judeţul Iaşi  a fost implicată într-un accident rutier produs în comuna suceveană Vadu Moldovei. Şoferul şi cei trei pasageri din autoturism au părăsit locul accidentului şi au plecat cu o maşină de ocazie la Iaşi, unde s-au prezentat la spital cu răni uşoare.

Potrivit Poliţiei Suceava miercuri dimineaţă, la ora 06:20,  pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei, un bărbat de 57 de ani din  judeţul Iaşi, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un  podeţ de beton.

masina accident

  În autoturism se aflau  ca pasageri rudele acestuia, respectiv două femei, una de 26 de ani și cealaltă de 53 de ani, precum și un bărbat de 28 de ani, toţi din judeţul Iaşi, care, după producerea accidentului, împreună cu conducătorul auto, au plecat cu o maşină de ocazie spre Iaşi,  fără a sesiza poliția, autoturismul implicat în eveniment fiind lăsat la faţa locului.

Ulterior, în jurul orei 11.58, cei trei pasageri s-au prezentat la un spital din municipiul Iași, unde au fost diagnosticaţi cu leziuni uşoare.

    Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, a mai informat sursa citată.


Intră acum și în grupul de