Doi bărbați reținuți, după ce polițiștii i-au prins cu țigări de contrabandă în valoare de 16.000 lei


Intră acum și în grupul de

În urma unui control în trafic al polițiștilor din Rădăuți, doi bărbați au ajuns în arestul Poliției Județene, după ce oamenii legii i-au prins cu țigări de contrabandă în valoare de 16.000 lei.

foto contrabanda 3

Potrivit Poliției Județene, joi seara, în jurul orei 19:15, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control, pe DN 2 H, la ieșirea din localitate,  autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Sursa citată a arătat că în portbagajul mașinii se aflau trei bagaje despre care șoferul a declarat că aparțin unui bărbat de 51 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager pe bancheta din spate în autoturism, pe care l-ar fi luat la ocazie din municipiul Rădăuți.

„Autoturismul a fost condus la sediul poliției, ocazie cu care s-a constatat că în interiorul celor trei bagaje, se aflau 1332 pachete de ţigări de diferite mărci, însumând cantitatea de 26.640 bucăți țigarete de contrabandă, pentru care nici şoferul şi nici pasagerul nu au putut prezenta documente justificative”, se arată în comunicatul Poliției.

foto contrabanda 1 masina

Țigările în valoare de aproximativ 16.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în valoare de circa 4000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că şoferul de 21 de ani avea şi dreptul de conducere a vehiculelor suspendat.

Faţă de cei doi bărbaţi oamenii legii fac în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. De asemenea, ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de