O tânără a înjunghiat fără motiv un bărbat din Suceava, iar acum a fost trimisă în judecată


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, pentru tentativă la infracţiunea de omor, după ce la finele luni mai 2015 a înjunghiat un bărbat de 28 de ani.

Potrivit procurorilor suceveni, Maria Arabela Lupu s-a întâlnit la data de 31 mai 2015, în jurul orei 16.00, într-un bar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, cu Ciprian G. pe care îl cunoștea din primăvara acestui an.

cutit

Cei doi au consumat la bar mari cantități de băuturi alcoolice până la orele 22:00, după care au continuat să consume alcool la locuinţa bărbatului până în jurul orei 23:20.

Ulterior, inculpata şi persoana vătămată s-au deplasat la locuinţa unei cunoştinţe comune.

Astfel, în jurul orei 00:30, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu o altă persoană, Maria Arabela Lupu a luat de pe o masă un cuţit de bucătărie.

Ciprian G. i-a cerut tinerei pe un ton calm să se liniştească şi să lase cuţitul din mână pentru a nu răni pe cineva.

Însă, sub imperiul nervozităţii de moment, femeia i-a solicitat bărbatului pe un ton imperios să o lase în pace pentru că în caz contrar îl va tăia.

Procurorii au explicat că imediat după această afirmaţie, cu toate că bărbatul nu a făcut nici un gest violent sau ameninţător la adresa tinerei, inculpata l-a lovit cu respectivul cuţit pe Ciprian G. în zona hemitoracelui stâng, la mică distanţă de inimă.

„Leziunile cauzate i-au pus victimei viaţa în primejdie, intervenţia operatorie impunându-se de urgenţă pentru salvarea acesteia. S-a apreciat că leziunile pot necesita 24-25 zile de îngrijiri medicale”, au menționat procurorii suceveni.

Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de