Două case din Vadu Moldovei amenințate de un incendiu pus intenționat la gospodăria unui bărbat


Intră acum și în grupul de

Un incendiu pus intenționat la gospodăria unui bărbat din comuna Vadu Moldovei, în noaptea de duminică spre luni, amenința să se extindă și la două case învecinate, însă intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să fie ţinute sub control.

incendiu marginea (1)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la gospodăria lui Marinel S., din comuna Vadu Moldovei, au intervenit două autospeciale de pompieri de la Detaşamentul Fălticeni, dar și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei.

„La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la două case de locuit”, a spus Găleată. El a menționat că incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de la anunțare. Totodată, Găleată a declarat că în urma flăcărilor a ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a mai arătat plt.adj. Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de