Un sucevean s-a accidentat la Zvoriştea, după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară, apoi într-un cap de pod


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la Spitalul Judeţean, unde a fost internat, după ce s-a rănit într-un accident, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în interiorul localităţii Poiana, comuna Zvoriştea.

spitalul judetean suceava 1

Potrivit Poliției Județene, duminică, în jurul orei 04.15, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în impact frontal cu un cap de pod.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava, unde în urma consultaţiilor medicale a fost diagnosticat cu traumatism cervico-dorsal, traumatism bazin și traumatism femur stâng.

Cercetările efectuate de polițiști au scos la iveală și faptul că înainte de a intra în capul de pod, mașina condusă de băratul de 30 de ani a intrat în coliziune şi cu o autoutilitară, ce se afla staţionată pe partea carosabilă, în interiorul localităţii Poiana.

Însă, în urma impactului a rezultat doar avarierea autoutilitarei.

„Şoferul de 30 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acestuia i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de