Un tânăr din Bosanci, cu permisul reținut, s-a urcat băut la volan și a provocat un accident pe B-dul Ana Ipătescu din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bosanci, a provocat un accident rutier duminică seara, pe B-dul Ana Ipătescu din municipiul Suceava, după ce s-a urcat la volan băut și fără permis de conducere. După accident, tânărul a părăsit locul faptei.

accident statie banca (2)

 

Poliția Județeană a informat că duminică seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii din Ipoteşti au fost sesizaţi că o persoană din comuna Bosanci a provocat o tamponare pe raza municipiului Suceava, părăsind locul evenimentului. Imediat după ce au fost anunțați, polițiștii au depistat, pe raza comunei Bosanci, în apropierea locuinţei sale, un tânăr de 20 ani, din localitate, care se afla la volanul unei mașini.

Tânărul a fost dus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, el a recunoscut în fața polițiștilor faptul că a fost implicat în accidentul petrecut pe Bulevardul Ana Ipătescu, din municipiul Suceava.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii suceveni au constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut.

Ulterior, la Spitalul Judeţean Suceava, tânărului i-au fost recoltate două probe de sânge. El s-a ales cu un dosar penal.

 

 


Intră acum și în grupul de