Bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce a sărit cu un briceag la o fată din comuna Moldova Suliţa


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat care a sărit cu un briceag la o fată și i-a produs o plagă înţepată în zona cavităţii bucale. El este cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

cutit

Potrivit procurorilor suceveni, inculpatul Macovei Ilie este acuzat că la data de 20 martie 2015, în jurul orei 16:00, aflat în stare avansată de ebrietate, s-a deplasat la locuinţa mamei sale din cătunul Cruhla, comuna Moldova Suliţa, iar în încăperea în care locuieşte de obicei a mai consumat singur două, trei sticle cu spirt medicinal.

Ulterior, în jurul orei 18:30, având în mână un cuţit tip briceag, inculpatul a intrat într-o altă încăpere a imobilului, în care se aflau mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată minoră R.C., care discutau.

În urma unui conflict verbal cu R.C., inculpatul a sărit asupra persoanei vătămate şi cu briceagul pe care îl avea în mână i-a produs acesteia o plagă înţepată în zona cavităţii bucale.

Leziunea nu a pus în primejdie viaţa victimei, dar a necesitat în vederea vindecării un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Suceava.

 

 

 


Intră acum și în grupul de