Șapte persoane rănite într-un accident rutier petrecut în afara comunei Dorneşti din cauza unei depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

Din cauza unei depășiri neregulamentare, șapte persoane cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani au fost rănite într-un accident petrecut, luni seara, în afara comunei Dorneşti.

accident politie

Potrivit Poliției Județene, accidentul s-a produs din cauza faptului că un tânăr de 21 de ani, din judeţul Botoșani, s-a angajat în depășirea unei mașini, nerespectând semnificația indicatorului „Depășirea interzisă”. Mașina condusă de tânărul șofer a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 26 de ani, din municipiul  Rădăuți.

„În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 26 de ani, a unei tinere de 27 ani din Ucraina și a unui bărbat de 35 de ani din municipiul Rădăuţi și rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani, a unui bărbat de 32 de ani  din Ucraina şi a două  tinere, de  20 și respectiv 21 de ani, ambele din  judeţul Botoşani”, au informat reprezentanții Poliției.

Polițiștii ajunși la locul accidentului i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de