Acasă Actualitate Lorena Davidel din Fălticeni, medalie de bronz la Olimpiada Internaţională de Geografie...

Lorena Davidel din Fălticeni, medalie de bronz la Olimpiada Internaţională de Geografie desfăşurată în Rusia


Intră acum și în grupul de

O absolventă a Colegiului Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni, Lorena Davidel, a obţinut medalia de bronz la cea de a XII a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie care s-a desfăşurat, în perioada 10-18 august, în Rusia.

Potrivit MECS,  lotul naţional olimpic român, participant la a XII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie, a obţinut patru medalii, respectiv o medalie de aur, două de argint şi o medalie de bronz, clasându-se astfel pe locul I în clasamentul general.

lot_geografie_2015
Lotul României la Olimpiada Internaţională de Geografie foto:edu.ro


Astfel, Costin George Dobrin, elev în clasa a XI-a  de la Colegiul Naţional ,,Mircea cel Bătrân” din Constanţa  a cucerit medalia de aur, Elena Aura Amironesei, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional din Iaşi , laureată cu argint şi la ediţia precedentă  şi Sonia Adelina Şortan (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Decebal” din Deva) au obţinut medaliile de argint.

Medalia de bronz a fost câştigată de Lorena Davidel, proaspăt absolventă a Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

Lotul olimpic a fost însoţit de profesorii Mihaela Cornelia Fiscutean şi Dorin Fiscutean de la Colegiul Naţional din Iaşi.

La Olimpiada Internaţională de Geografie, care s-a desfăşurat, în perioada 10-18 august, la Tver (Rusia), au participat peste 150 de concurenţi din 40 de ţări.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version