Acasă Actualitate Un bărbat din Șcheia a fost reținut în arestul Poliției Județene, după...

Un bărbat din Șcheia a fost reținut în arestul Poliției Județene, după ce i-a dat cu hârlețul în cap unui nepot


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Șcheia, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind băgat în arestul Poliției Județene, după ce i-a dat cu hârlețul în cap unui nepot.

ambulanta noaptea



Potrivit polițiștilor suceveni, fapta s-a petrecut joi seara, în timp ce bărbatul de 40 de ani efectua lucrări pentru amenajarea curții locuinței sale împreună cu doi bărbați. La un moment dat, bărbatul a avut un conflict verbal cu un tânăr de 25 de ani, nepot al soției sale, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a luat un corp contondent și s-a îndreptat către proprietar, însă acesta din urmă l-a lovit cu un hârleț în zona capului.

Cercetările în acest caz au fost preluate de polițiștii Serviciului investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist care a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de  bărbatul de 40 de ani sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

În baza ordonanţei de reţinere inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version