Trei persoane rănite în urma unui accident produs la Straja de un tânăr beat care a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Straja, a provocat, duminică, un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite. După producerea accidentului tânărul a fugit, fiind identificat de polițiști la o distanţă de aproximativ doi kilometri de locul faptei.

accident straja (2)

Potrivit IPJ Suceava, evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 11.20, pe raza comunei Straja, după ce tânărul de 23 de ani s-a angajat în depăşirea unui autoturism fără să se asigure corespunzător.

Astfel, mașina condusă de tânăr a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sensul opus de o femeie de 35 de ani, din comuna Straja, după care a ricoşat în autoturismul depăşit și în gardul unui imobil.

După producerea accidentului, tânărul de 23 de ani a fugit, fiind identificat în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe jos, pe uliţa „La cântar”, la o distanţă de aproximativ doi kilometri de locul accidentului.

Sursa citată a arătat că în urma impactului dintre mașini au fost rănite trei persoane, șoferița de 35 de ani şi pasagerii din autoturismul condus de aceasta, respectiv un bărbat de 71 de ani și o femeie de 64 de ani, localnici.

Polițiștii l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorii celorlalte două autoturisme implicate în eveniment au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de