Două mașini s-au ciocnit pe drumul dinspre Horodnic de Sus către Rădăuți. Patru persoane au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut duminică seara pe un drum comunal neclasificat ce face legătura între comuna Horodnic de Sus și municipiul Rădăuți.

Poliția Județeană a informat că accidentul a avut loc în jurul orei 18.58, după ce un bărbat de 62 de ani, din municipiul Rădăuți, în momentul în care a ajuns la intersecția cu DN 17A nu a acordat prioritate de trecere.

accident politie

În acest fel, mașina condusă de șoferul de 62 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe drumul cu prioritate de un tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a doi pasageri, câte unul din fiecare autoturism, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Polițiștii l-au testat pe bărbatul de 62 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și tânărului de 23 de ani care nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de