FOTO 640 de concurenți s-au aliniat la start la prima ediție a Crosului Sucevei


Intră acum și în grupul de

Prima ediție a Crosului Sucevei, competiţie organizată la iniţiativa deputatului PNL Ioan Balan de Asociația Județeană de Atletism Suceava, în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava, a adunat la linia de start 640 de suceveni de toate vârstele.

crosul sucevei

Concursul a avut ca punct de plecare și sosire esplanada din fața Casei de Cultură Suceava s-a desfăşurat pe cinci categorii. Băieţii şi fetele cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani au alergat 2000 de metri, juniorii şi junioarele cu vârste între 14 şi 18 ani au alergat 2500 de metri, la fel ca şi seniorii şi senioarele cu vârste între 19 şi 39 de ani. La categoria de vârstă 40-49 de ani, veterani I, lungimea traseului atât pentru proba de la masculin cât şi pentru feminin a fost de 2.000 de metri, ca şi la categoria veterani II, peste 50 de ani.

Alături de concurenți s-au aflat și sute de suceveni, prieteni și rude ai acestora, care au dorit să-i încurajeze, de pe margine.

Vremea a fost perfectă pentru alergare, cu toate că la un moment dat o ploaie scurtă le-a testat și mai mult rezistența seniorilor cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani. Cu toate acestea ei nu s-au speriat și au dus proba cu multă bărbăție până la capăt.

Printre cei care au concurat la această categorie de vârstă s-a aflat și viceprimarul municipiului Suceava, Odiviu Doroftei, el având numărul de concurs 898.

ovidiu doroftei

Potrivit inițiatorului Crosului Sucevei, deputatul PNL Ioan Balan, competiția se va organiza anual de acum înainte, în prima săptămână din luna septembrie.

 

 


Intră acum și în grupul de