Un cablu electric defect a provocat un incendiu la gospodăria unor bătrâni din satul Negrileasa


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 81 de ani, din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, a suferit un atac de panică, ea fiind transportată la spital pentru investigaţii suplimentare, după ce a văzut că locuința i-a fost cuprinsă de un incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, flăcările au izbucnit luni după-amiază, din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător, la fața locului fiind trimise trei autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

incendiu casa pompieri isu interventie (11)

Găleată a informat că la sosirea echipajelor ardeau casa de locuit şi anexele gospodăreşti, majoritatea construcţii din lemn, existând pericolul de propagare la o gospodărie învecinată.

După mai bine de patru ore incendiul a fost lichidat, în urma acestuia casa de locuit fiind mistuită de flăcări pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

De asemenea, în incendiu au mai ars şura şi adăpostul de animale pe 150 de metri pătraţi, precum şi alte anexe gospodăreşti, pe o suprafaţă totală de aproximativ 120 de metri pătraţi.

S-au degradat documente personale, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi circa 15 tone de furaje.

„Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului, în vârstă de 81 de ani, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.

El a precizat că pompierii au salvat gospodăria învecinată.

 

 


Intră acum și în grupul de