Mercedes furat din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră de la Siret


Intră acum și în grupul de

O ucraineancă în vârstă de 38 de ani este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, după ce polițiștii de frontieră de la Siret au constatat că mașina cu care se deplasa figura în bazele de date ca fiind furată din Italia.

furt masina

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, în cursul zilei de joi, 10 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Maria K., cetăţean ucrainean, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz.

„Poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia, alerta fiind introdusa în luna mai 2015”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Femeia le-a declarat polițiștilor că a cumpărat autoturismul de la o persoană necunoscută în schimbul sumei de 1.300 euro şi nu are cunoştinţă despre faptul că este semnalat furat.

Mașina în valoare de 2.000 de euro a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de