Amendă de 7.000 lei pentru o botoșăneancă prinsă în Vama Siret cu țigări de contrabandă de 266 lei


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 28 de ani, din județul Botoșani, s-a ales cu o amendă de 7.000 de lei după ce a fost prinsă de polițiștii de frontieră de la Siret transportând țigări de contrabandă în valoare de 266 lei.

tigari ascunse roata

Potrivit Poliţiei de Frontieră Suceava, tânăra a fost prinsă în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, după ce s-a prezentat în PTF Siret pentru a intra în țară.

Întrucât polițiștii au avut suspiciunea că femeia aflată la volanul unei mașini marca Opel transporta ţigări de provenienţă ucraineană, a fost efectuat un control amănunţit asupra maşinii, persoanei şi bagajelor acesteia.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă în roata de rezervă a autoturismului, precum şi în cutii de prăjituri, cantitatea de 218 pachete de ţigări, de diferite mărci, cu timbru ucrainean.

„Ţigările în valoare de aproximativ 266 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

 


Intră acum și în grupul de