Șapte pompieri militari din cadrul ISU Suceava au fost avansaţi în grad înainte de termen


Intră acum și în grupul de

Premergător evenimentelor care se vor desfăşura de Ziua Pompierilor din România, vineri, 11 septembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, au fost avansaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, şapte pompieri militari, pentru rezultatele excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice.

avansari pompieri (1)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, inspectorul şef al pompierilor militari suceveni, generalul de brigadă dr. Ion Burlui, a oferit tresele pentru doi ofiţeri, de la gradul de maior la locotenent-colonel şi de la gradul de locotenent la căpitan, și pentru cinci subofiţeri, patru plutonieri majori la gradul de plutonieri adjutanţi şi un plutonier la gradul de plutonier major.

În același cadru festiv inspectorul şef a conferit pentru patru pompieri militari Plachete onorifice, Distincţii de serviciu-insigne simbol şi Insigne onorifice – „Pompier de onoare al judeţului Suceava” şi „Salvator de onoare al judeţului Suceava”, pentru rezultatele obţinute.

„Pentru efortul depus la promovarea valorilor pompierilor militari, onoarea şi demnitatea manifestate pe timpul desfăşurării activităţii profesionale, au fost acordate diplome de merit pentru 105 cadre militare din întreg efectivul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava”, a menționat Găleată.

El a mai arătat că publicaţia „Agenda Pompierului” a acordat diplome de merit şi insigne „Cavaler al frontului incandescent” pentru 11 pompieri militari suceveni.

La final, preotul militar Ovidiu Iacob a ţinut un cuvânt duhovnicesc celor prezenţi.

 


Intră acum și în grupul de