Un şofer băut din Botoşani a accidentat o femeie în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

 

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Botoşani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea autoturismului în stare de ebrietate după ce a accidentat o femeie de 74 de ani care traversa neregulamentar strada Nicoale Bălcescu.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Potrivit cercetărilor Poliţiei, un bărbat de 34 de ani din municipiul Botoşani conducea luni un autoturism str. Nicolae Bălcescu, dinspre Centrul Cultural Bucovina spre sensul giratoriu, iar în dreptul agenţiei „TAROM”, a acroşat o femeie de 74 de ani din Suceava, ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier, femeia a fost rănită şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale, având diagnosticul de „contuzionat prin accident rutier, contuzie toraco abdominală, traumatism vertebral dordo-lombar”, necesitând pentru vindecare 10-12 zile de îngrijiri medicale, fără să fie internată.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Intră acum și în grupul de