FOTBAL – Wenger s-a decis! Continua cu Arsenal


Intră acum și în grupul de

Bucurie mare la Londra! Tehnicianul francez al gruparii Arsenal s-a decis în sfârsit sa-si prelungeasca întelegerea cu formatia britanica, în ciuda declaratiilor anterioare si a supararilor provocate de transferul starului Thierry Henry si de demiterea vicepresedintelui David Dein.
Wenger a tinut sa precizeze ca nu si-a pus înca semnatura pe prelungirea contractului, însa negocierile sunt pe calea cea buna. „Sunt în discutii. De obicei, acest lucru este unul pozitiv si are efecte scontate. În acest moment, nimic nu este batut în cuie dar, sper ca totul sa se rezolve în viitorul apropiat. Sunt trup si suflet pentru acest club. Am recunoscut acest lucru de nenumarate ori”, a declarat tehnicianul francez, citat de tabloidul The Sun.
Actualul contract al lui Arsene Wenger expira în luna iulie a anului 2008. Francezul a preluat conducerea tehnica a formatiei londoneze în 1996. Potriv sursei citate, Wenger ar intentiona sa-si prelungeasca întelegerea cu Arsenal cu patru ani, mai precis pâna în vara lui 2012.


Intră acum și în grupul de