Deputatul Stan a pus „tunurile” pe democrati


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, a criticat destul de dur pozitia adoptata de unii lideri ai Partidului Democrat, care contesta legea cu privire la majorarea pensiilor. Ioan Stan a pus „tunurile” în special pe fostul ministru al muncii, democtarul Gheorghe Barbu, care i-a acuzat pe liberali ca vor folosi banii pensionarilor pentru a-si face campanie electorala. „Vreau sa reamintesc ca aceasta noua lege a pensiilor a fost promovata de PSD, iar PNL nu a avut alta alternativa de cât de a o vota si de a o aproba. Însa ceea ce observ acum este faptul ca cei de la PD dau dovada de licheism politic, pentru ca întâi au votat acest proiect de lege, si apoi au început sa-l critice, prin tatucul lor, primul solist al democratilor, presedintele Traian Basescu”, a declarat parlamentarul sucevean.
Acesta a precizat ca la discutiile din comisiile parlamentare pe marginea proiectului de lege privind cresterea pensiilor, democratii nu au adus obiectii si nu au ridicat problema asigurarii fondurilor necesare pentru aceste majorari.  

Deputatul Stan a tinut sa reaminteasca si faptul ca parlamentarii democrati s-au aflat printre cei care au votat aprobarea acestui proiect de lege. „La vot ridicau mâna de parca se turna un film cu apasi. Cu toate acestea au apelat la un partid minuscul, PLD, pentru a reclama ca nu exista surse de finantare pentru sustinerea majorarii pensiilor”, a spus ironic parlamentarul sucevean, care le-a cerut imperios democratilor sa renunte la criticele fata de legea de majorare a pensiilor, în conditiile în care si guvernatorul Bancii Nationale a României, Mugur Isarescu, a afirmat ca aceasta crestere nu va afecta bugetul de stat pe 2008.
„În aceste conditii pe cine ar trebui sa credem, pe liderul PLD, Theodor Stolojan, care sustine ca nu sunt bani pentru majorarea pensiilor, sau pe domnul Mugur Isarescu”, a conchis deputatul sucevean.


Intră acum și în grupul de