Mirza surprins de preocuparea lui Flutur fata de proiectul „Utilitati si mediu”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, liderul organizatiei judetene a PSD, a anuntat miercuri, ca va participa la întâlnirea cu toti parlamentarii de Suceava, solicitata de senatorul Gheorghe Flutur -presedinte executiv al PLD, pentru data de 31 august, în sediul Palatului Administrativ. Gavril Mîrza este însa contrariat de faptul ca senatorul nu a cerut în primul rând o parere si de la titularul proiectului referitor la oportunitate demersului lansat. „Eu cred ca un minim de bun simt impunea discutarea cu titularul proiectului, daca este sau nu utila întâlnirea aceasta si daca pot fi promovate în continuare actiuni din partea parlamentarilor suceveni pentru sprijinirea lui. Ma surprinde faptul ca senatorul este preocupat acum de proiect si de bunul lui mers iar când putea sa ajute si i-am cerut lucrul acesta nu a facut-o”, a mai spus Mîrza.

Acesta a anuntat însa ca la întâlnirea cu parlamentarii va face publice toate piedicile pe care Flutur, în calitatea de parlamentar si apoi de ministru al agriculturii în perioada 2004-2006. „Pâna la întâlnirea din 31 august i-as recomanda  domnului Flutur sa încerce sa finalizeze lucrarile la podul de la Vârvata -un mai vechi pod care trebuia realizat în timpul mandatului de director al Directie Silvice Suceava al domnului Flutur- ca îndata sunt 11 ani de când putea sa aloce fonduri în vederea finalizarii lui”, a mai spus în final, ironic Gavril Mîrza.

Presedintele executiv al PLD, senatorul sucevean Gheorghe Flutur a anuntat marti, ca le-a cerut colegilor sai parlamentari sa vina la o confruntare de idei si solutii, pe marginea implementarii proiectului „Utilitati si mediu la standarde europene”.


Intră acum și în grupul de