În mai puțin de trei ore, la Dolhasca au avut loc două accidente. Vezi ce s-a întâmplat


Intră acum și în grupul de

În mai puțin de trei ore, pe raza orașului Dolhasca au avut loc, duminică, două accidente soldate cu rănirea a trei persoane, printre care și o fetiță de zece ani.

accident politie

Potrivit Poliției Județene, duminică, 20 septembrie, la ora 12.23, șoferul unei mașini, un bărbat de 37 de ani, din comuna Adâncata, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapetul de protecție din beton situat pe același sens de mers. Ulterior, a lovit sistemul de semnalizare luminoasă de la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, pe care l-a rupt.

În urma accidentului o femeie de 65 de ani și o fetiță de 10 ani, ambele din Adâncata, pasagere în autoturism, au fost rănite ușor.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

După aceea, tot pe raza orașului Dolhasca, un biciclist în vârstă de 78 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe carosabil.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz oamenii legii au întocmit un dosar penal.

 


Intră acum și în grupul de