Primarul Sucevei: Facem tot ce putem ca să asigurăm apa caldă în această perioadă


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

„În continuare, ne luptăm ca sucevenii să aibă apă caldă. Voi intra cu un proiect de HCL ca să prelungim pentru Termica operarea cu apa caldă până la semnarea noului contract pe 13 octombrie. Am discutat cu administratorul de la Termica acest lucru. În măsura în care nu ne înţelegem cu cei de la Termica, am discutat şi cu cei de la Thermonet şi s-ar putea pe forţa majoră să execute acest serviciu.

Facem tot ce putem ca să asigurăm apa caldă în perioada asta şi căldura când urmează să vină iarna. Nu e o misiune simplă, iar dacă e nevoie, voi convoca şi CL.

Dacă cineva nu doreşte să semneze noile contracte individuale pentru a primi căldură şi apă caldă, se va găsi o soluţie de debranşare. Trebuie să stopăm neplata.

Cred că avem şanse la Suceava să înfiinţăm un teatru de prestigiu, Matei Vişniec, şi să facem o şcoală de teatru.

O problemă pe care o avem în atenţie în aceste zile e cea a câinilor comunitari. Nu putem face rabat să strângem câinii de pe străzi şi să adopte câinii în Germania. Azi, în adăpost sunt 950 de câini şi vrem să autorizăm adăpostul. Mi-aş dori să colaborăm cu Proanima în continuare şi să continuăm activitatea.

Am propus o majorare pentru ornamentele din oraş cu 250.000 de lei.  Oamenii au dreptate să fie nemulţumiţi şi facem eforturi ca să ornăm tot oraşul de sărbători.

Sper ca pe 30 septembrie să terminăm de modernizat zona centrală şi să avem un oraş cât mai frumos în perioada de iarnă.”


Intră acum și în grupul de