Primăria Suceava a semnat un contract cu Asociația „Pro Animals Tina” pentru gestionarea adăpostului de câini


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană a semnat un nou contract de asociere cu „Pro Animals Tina”, pentru gestionarea adăpostului de câini din oraș, Consiliul Local votând în acest sens un proiect de hotărâre.

Potrivit proiectului de asociere cu „Pro Animals Tina” trebuie să se reducă etapizat numărul de câini din adăpost, astfel încât să fie cel mult 500 de patrupede la data de 31 martie 2016, să se asigure hrana, tratarea, sterilizarea, deparazitarea, vaccinarea antirabică și microciparea câinilor colectați de pe teritoriul municipiului Suceava.

sterilizare caini si pisici vatra dornei (7)

Totodată, asociația trebuie să identifice, să adopte și să eutanasieze câinii diagnosticați cu boli incurabile, precum și să asigure adopția în Germania a cel puțin 600 de câini pe an.

Mai mult, asociația trebuie să realizeze campanii de informare a populației în legătură cu interzicerea acțiunilor de ucidere, otrăvire, maltratare și abandonare a câinilor.

Amintim că încă din luna mai a existat un proiect de asociere, însă acesta nu a trecut de votul consilierilor locali suceveni întrucât acțiunile asociației au creat situații deranjante.


Intră acum și în grupul de