Instructie de front


Intră acum și în grupul de

În ciuda tribunelor dezolant de goale de pe Stadionul „Tineretului”, falticenenii au debutat cu o victorie fluviu pe propriul teren în noua editie a ligii a IV a. Echipa a doua a Juventus-ului a beneficiat si de aceasta data de aportul multora din oamenii de baza la prima echipa, partida cu Bucovina Radauti dovedindu-se înca un prilej de a-i vedea pe acestia la lucru înaintea startului de sezon în Liga a III a. Dupa primele cinci minute în care oaspetii au îndraznit sa se apropie de poarta gazdelor, fotbalistii condusi de pe margine de Marius Lup au preluat conducerea ostilitatilor si au deschis scorul în minutul 13, prin Adrian Pînzariu, acesta trimitând cu latul din mijlocul careului advers o minge respinsa în fata în urma unei lovituri de colt. În ciuda ocaziilor de gol, la pauza scorul a fost 1 – 0. În partea a doua, radautenii n-au apucat sa se aseze bine în ghete ca, în minutul 47, mijlocasul Pantea a luat o actiune pe cont propriu de la 30 de metri de poarta radauteana, a trecut în viteza prin întreaga aparare adversa si din lateral stânga a sutat cu sete la coltul lung pentru 2 – 0. Dupa alte cinci minute Andrei Aileni recupereaza mingea undeva la 25 de metri de poarta radauteana, un dribling scurt si din zona centrala suteaza fara speranta pentru portarul Luca … 3 – 0. În minutul 78, Adrian Pânzariu realizeaza dubla, executând impecabil o lovitura libera din afara careului mare … 4 – 0. Cel mai frumos gol al partidei vine în minutul 78 când, dupa o degajare lunga cu mâna a lui Mihai, mingea ajunge pe partea stânga la Pantea, urmeaza o combinatie în care intra Ovidiu Bosancu si Radu Tomescu, ultimul centrând perfect în centrul careului de 16 metri, de unde Vladimir Prisaca se înalta si trimite mingea cu capul lânga bara în poarta celor din Radauti … 5 – 0. O noua combinatie, între juniorul Blaga si Andrei Aileni aduce în minutul 84 golul de 6 – 0 înscris cu capul, de pe linia de 6 metri, de catre Berezovschi. Calvarul oaspetilor nu se opreste aici pentru ca în cele trei minute de prelungiri ale partidei, Andrei Ailenei reuseste la rându-i dubla, dupa un corner scurt, falticeneanul intrând curajos în careu printre aparatorii adversi si trimitând mingea pe lânga portar, la coltul lung. Scor final 7 – 0 si falticenenii se instaleaza dupa primele doua etape pe primul loc al clasamentului. Juventus s-a impus si în competitia rezervata juniorilor, scor 6 – 2.
Juventus: Mihai – Ciopraga (66 Munteanu), Berezovschi, O. Bosancu, F. Pânzariu (62 Cara), A. Pînzariu (68 Tomescu), Suleru, Pantea, Vrabie (72 Blaga), Prisaca, A. Ailenei.
Bucovina: Luca – Lavric, Martiniuc, Surdu, Ilisoi, Zaharie, Sorodoc, Pintescu (60 Drîngoi), Levitchi, Lolban (74 Casandra), Cojocari.
Cartonase galbene: F. Pânzariu, A. Pînzariu, Suleru  /  Ilisoi, Sorodoc, Lolban, Cojocari.

Antrenorul echipei Juventus Falticeni, Ovidiu Murariu, rasufla usurat pentru ca, potrivit declaratiilor sale, decalarea startului de sezon risca sa instaureze o stare de monotonie în mijlocul lotului, mai ales dupa un stagiu de pregatire de aproape doua luni foarte solicitant. Murariu ne-a declarat ca aceasta este si pozitia altor antrenori din seria I care-si vad compromisa munca de peste vara. Cu patru zile înainte de debutul în noul campionat, pe terenul nou promovatei Cetatea Tg. Neamt, falticenenii au intrat în linie dreapta cu pregatirile, lotul fiind convocat la Stadionul „Nada Florilor” înca de la ora 11 a zilei de luni 20 august. Duminica întregul staf tehnic, în frunte cu patronul Costica Tudose, a fost prezent la cel de-al doilea meci al echipei secunde, Juventus II, în liga a IV a. Având în formula de start piesele de baza ale echipei de Liga a III a: Mihai,  Ciopraga, Munteanu, Berezovschi, O. Bosancu, Adrian Pînzariu, Suleru, Pantea, Vrabie, Prisaca si Andrei Ailenei, Juventus Falticeni a facut instructie în teren, 7 – 0, cu Bucovina Radauti.


Intră acum și în grupul de