GALERIE FOTO Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” a avut succes şi în acest an. Nechifor anunţă că produsele bucovinene vor fi promovate în Parlamentul European


Intră acum și în grupul de

Mii de persoane au vizitat şi în acest an Târgul de Toamnă al Asociaţiei „Produs în Bucovina” şi au asistat la spectacolele folclorice organizate în zona Iulius Mall din Suceava.

fructe targ toamna mere tuica ansamblu populara dans (8)

 

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a acestui târg au fost prezenţi 37 de expozanţi membri ai Asociaţiei „Produs în Bucovina” şi invitaţi.

În ultima zi a târgului, duminică, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a felicitat Asociaţia „Produs în Bucovina” pentru organizarea acestei ediţii Târgului de Toamnă, dar a precizat că producătorii bucovineni trebuie să se pregătească pentru a promova produsele în Parlamentul European.

El a spus că în 3 decembrie Asociaţia „Produs în Bucovina”, împreună cu Ansamblul profesionist „Ciprian Porumbescu” dar şi cu reprezentanţi ai structurilor de turism din judeţ vor fi în Parlamentul European unde vor promova Bucovina.

Nechifor a mai declarat că în această zi se poate vorbi de o nouă bucurie, sfinţirea celei mai mari catedrale din România, cea din Suceava.

„Să avem fiecare zi alături cu bucurie şi simţire în suflet!”, a transmis Nechifor celor prezenţi la Târgul de Toamnă.


Intră acum și în grupul de