Peste 30 de universitari din cinci state externe Uniunii Europene participă la o întâlnire de lucru la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Universitatea Suceava corp E

Peste 30 de cadre didactice universitare cu funcții de conducere în universități din Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Azerbaidjan și Israel vor participa în zilele de marți și miercuri, 6 și 7 octombrie 2015, la Universitatea „Stefan cel Mare”  Suceava la o întâlnire de lucru a proiectului „Student support and development  services”.

Potrivit reprezentanților USV, proiectul este derulat în cadrul Programului TEMPUS  IV și propune dezvoltarea de servicii avansate  pentru studenți și absolvenți, bazate pe metodologii și instrumente special concepute în conformitate cu cele mai bune practici europene, capabile de a satisface nevoile unei societăți globalizate și de a dezvolta o cultură de asigurare a calității în rândul studenților și a personalului din universități din state externe Uniunii Europene, precum Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Azerbaidjan, Israel.

Proiectul este coordonat de Universitatea din Aquila, Italia, iar Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava este partener, fiind direct implicată în realizarea pachetelor de lucru, elaborarea de instrumente și realizarea de workshop-uri.

„La aceasta întâlnire vor participa peste 30 de cadre didactice universitare cu funcții de conducere din universitățile partenere, scopul reuniunii fiind analiza gradului de realizare a tuturor activităților proiectului și prezentarea rapoartelor finale. Întâlnirea va oferi oportunitatea semnării de  acorduri de parteneriat între Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și universitățile din țările menționate”, se arată într-un comunicat al USV.

Sursa citată a menționat că echipa de proiect a USV include cadre didactice de la Facultatea de Științe ale Educației, coordonator fiind lector univ. dr. Monica Turturean.

 


Intră acum și în grupul de