Primăria Fălticeni acţionează pentru înlăturarea efectelor ninsorii de duminică. S-a intervenit deja în peste 50 de locaţii din municipiu


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, Primăria municipiului Fălticeni a avut de gestionat numeroase situaţii de urgenţă apărute în urma precipitaţiilor abundente care au căzut duminică.

Cele mai mari probleme au fost create de arborii care s-au rupt sub greutatea zăpezii umede, fiind afectate reţele electrice şi instalaţii aeriene aparţinând furnizorilor serviciilor de televiziune, telefonie şi internet.

copaci cazuti Falticeni

Până luni, la ora 11.00, angajaţii Direcţiei Tehnice, în unele cazuri cu sprijinul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, au acţionat în cel puţin 50 de locaţii din municipiu, atât pe domeniul public, în asociaţiile de proprietari, şi în gospodării ale populaţiei.

„Solicităm înţelegere din partea fălticenenilor care aşteaptă sprijin din partea administraţiei locale. Luăm în considerare toate sesizările care ne sunt transmise şi încercăm să ajungem în timp util în locurile unde suntem chemaţi. Facem apel la instituţiile publice şi agenţii econimici să acţioneze în zona clădirilor pe care le administrează, în situaţiile care nu impun prezenţa utilajelor speciale”, se arată într-un comunicat al  Primăriei municipiului Fălticeni.


Intră acum și în grupul de