Hoți de scule electrice și motorină, trimiși în judecată de procurorii din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost trimise în judecată, în stare de arest preventiv, în cursul zilei de luni, 12 octombrie, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, iar unul dintre inculpaţi și pentru conducerea unui vehicul, fără permis de conducere.

scule

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în noaptea de 22 spre 23 septembrie 2015, Gruia Mălin Lăcătuș, din comuna Pojorâta, a condus o mașină pe raza comunelor Pojorâta şi Sadova, deși nu are permis de conducere, iar împreună cu alți doi amici, Cristian-Filip Calancea şi Lucian Solomon, a furat mai multe bunuri.

După cum au arătat procurorii, cei trei inculpați au sustras prin efracție din gospodăria şi magazia unui localnic din Sadova mai multe scule electrice profesionale (flexuri, bormașini, freză, clești, rotopercutor), iar din garajul unui alt localnic au sustras 50 de litri de motorină ambalată în două canistre și un furtun folosit pentru preluarea carburantului.

Cei trei au fost surprinşi în trafic de poliţiști cu bunurile respective asupra lor, prejudiciul fiind de circa 3.500 lei.

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de