Fotbal. Liga a IV-a – Derbiurile etapei se joaca la Itcani si la Falticeni


Intră acum și în grupul de

Duminica, 2 septembrie, se vor disputa meciurile etapei a IV-a în cadrul campionatului Ligii a IV-a. Meciuri echilibrate, cu „vârfuri” la Itcani si Falticeni.

•    Foresta Moldovita – CS Gura Humorului
Dupa evolutia echipelor în primele trei etape, gazdele par o  „prada usoara” pentru experimentata echipa  a lui Teo Murariu. Neagoe, Cocar, Gafita, Piticariu sau Ionita suntem siguri ca nu vor rata ocazia de a ramâne în fruntea clasamentului si vor avea grija sa-si mai adauge 3 puncte în zestre.Moldovita are o echipa tânara, în formare, va avea zile grele cu humorenii, mai ales ca la „pupitru” se va afla un arbitru valoros, l-am numit pe Gh. Ignatescu care, asa cum îl cunoastem noi, „nu are nici mama nici tata”.

•    Juventus II Falticeni – Florconstruct Patrauti
Poate pe undeva pare un meci usor pentru formatia gazda, având în vedere ca se vor afla fata în fata doua echipe care se întâlnesc pentru prima oara în ultimele sezoane. De o parte Ovidiu Murariu, Marius Lup si Bogdan Grosu, echipa care poate alinia un „11” din care sa faca parte si câtiva jucatori care au evoluat vineri la divizionara C, Juventus I, în meciul cu Otelul II Galati. Florconstruct Patrauti, cu Radu Casuba la timona  si cu câtiva jucatori talentati ca Em. Romas, Cârlan, Stoian sau Leonte, suntem siguri ca îsi vor apara sansele cu ardoare.

•    CSO Viitorul Liteni – Bradul Putna
Meci important pentru ambele echipe, de o parte gazdele care este obligata sa acumuleze primele puncte în clasament, având în vedere faptul ca întâlneste una din formatiile nou aparute pe scena fotbalului judetean. De partea cealalta, echipa lui Victor Galusca, care s-a întarit serios prin aducerea lui Romega, Luca sau Dobrea în „11” de baza si se vrea undeva la mijlocul clasamentului.

•    Minerul Iacobeni – Ciocanesti – CSM Bucovina Radauti
Jocul se va disputa la Ciocanesti, un teren de dimensiuni „minime” regulamentare si va avantaja echipa care se va descurca mai bine pe centrari înalte si reluari cu capul.Cei care vor tine cont de aceste legi ale fotbalului sau cei care vor avea un portar mai în forma vor avea câstig de cauza. Atentie, portarul radautean Luca, are 1.93 înaltime!

•    Rapid CFR Suceava – CSM Dorna Vatra Dornei
Întâlnirea este, dupa parerea noastra, derbiul etapei. Se întâlnesc doua echipe cu jucatori experimentati, unii dintre ei adevarati profesionisti. La gazde, Sevaciuc, M. Ciobanu, Clim, Tudoreanu, Romaniuc sau L.Burlacu, la oaspeti M. Szekely, D. Bostan, Iuga, Iosub, Kasper, I. Groza, toti sunt fotbalisti care pot rezolva soarta unui joc prin executii personale. Va fi o partida de un înalt nivel tehnic, pe gustul publicului spectator.

•    Unirea Boroaia – Avântul Todiresti
Meci greu pentru elevii lui Necului si Costica Grosu având în vedere ca echipa gazda joaca foarte bine pe teren propriu si au în formatie câtiva jucatori valorosi, Mihaila, Anania, Sava, Vasiliu sau Dârjoanca. Dar fotbalul ramâne fotbal si orice rezultat este posibil. Daca Bordianu prinde o zi buna „închide poarta” orice surpriza este posibila.

•    Cetatea II Suceava-Arbore – Zimbrul Siret
Dupa 3 victorii în campionat si una în Cupa, Cetatea II urmând exemplul Stelei va realiza din nou o partida buna în fata echipei din Siret si vor mai adauga 3 puncte, în clasament, care sa-i mentina în fruntea clasamentului, cu sanse mari la promovare. Se vor întâlni doua  care stiu fotbal, doua echipe tehnice, manevrarea balonului fiind principala preocupare.

•    Bucovina Badeuti – Flacara Rosie Udesti
Desi pe undeva pare ca Bucovina joaca pe teren propriu, nu este chiar asa. Terenul din Badeuti se afla în stadiul de „cosmetizare” si „copiii” lui Vichente Popescu sustin meciurile la Radauti, pe stadionul Tineretului. Oricum este o diferenta între a juca în fata propriilor suporteri si a juca în fata la doar o parte dintre ei. În echipa gazda va reveni Dragos Tatar dar meciul va fi unul „pe viata si pe moarte”.

Fotbal. Liga a V-a
Mitocul, lider în Seria I

Stiinta Mitoc – Flacara Vicovu de Jos (9-2)
Într-un meci restanta contând pentru prima etapa a Seriei I din Liga a V-a, Stiinta Mitoc a învins cu 9-2 Flacara Vicovu de Jos. În urma acestui rezultat echipa din Mitoc, nou intrata în peisajul fotbalistic judetean s-a instalat pe primul loc al clasamentului Seriei I.


Intră acum și în grupul de