Doi adolescenți au fost arestați preventiv, după ce au tâlhărit un bătrân din Probota


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți, de 16, respectiv 17 ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, dar care locuiesc fără forme legale în oraşul Dolhasca, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au tâlhărit un bătrân de 83 de ani, din satul Probota.

retinere politie arest mascat

Poliția Județeană a informat că pentru identificarea autorilor, în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, au fost efectuate trei descinderi şi percheziţii, pe raza oraşului Dolhasca, cu sprijinul tactic al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ  Suceava.

Astfel, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și reținute de poliţişti pentru  24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Ulterior, cei doi adolescenți au fost prezentaţi Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând mandate de arestare a inculpaților pentru 30 zile.

Cei doi sunt acuzați că în noaptea de 4 spre 5 octombrie a.c. au pătruns prin forțarea ușii de acces în interiorul locuinței bătrânului, l-au lovit și imobilizat, după care au luat din casă suma de 1.850 lei.

Polițiștii suceveni au menționat că prejudiciul a fost recuperat parțial și a fost restituit bătrânului.

 


Intră acum și în grupul de