Beat criță, un șofer din comuna Fundu Moldovei a provocat scandal într-o intersecție din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

În noaptea de duminică spre luni, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au identificat un șofer beat criță care a provocat scandal într-o intersecție din localitate.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Potrivit Poliției Județene, șoferul unui autocar a fost nevoit să oprească brusc vehiculul din cauza faptului că un bărbat aflat la volanul unei mașini nu a acordat prioritate de trecere, și astfel a avut loc între cei doi conducători o discuţie contradictorie.

„În timp ce conducea autocarul la intersecția străzii Calea Bucovinei cu strada Pictor Nicolae Grigorescu, prima stradă fiind drum cu prioritate, conducătorul auto a oprit brusc, ca urmare a neacordării  priorității din partea autoturismului condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fundu Moldovei”, au informat reprezentanții Poliției.

Polițiștii au mai arătat că șoferul de 33 de ani le-a declarat că nu el a condus autoturismul, ci o altă persoană care a fugit. Însă, în urma audierii pasagerului din mașină, acesta a declarat că în autoturism se aflau doar el şi bărbatul de 33 de ani.

Întrucât acesta din urmă se afla sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii i-au întocmit bărbatului de 33 de ani, din comuna Fundu Moldovei, un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală”.


Intră acum și în grupul de