Omul de afaceri rădăuţean Teodor Hauca, ridicat de DNA şi dus pentru audieri la Bucureşti


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri rădăuţean Teodor Hauca a fost ridicat, miercuri după amiaza, de DNA şi dus la Bucureşti pentru audieri.

dna

Hauca are calitatea de suspect în acelaşi dosar în care procurorii au mai ridicat un judecător, Dan Anton, de la Curtea de Apel Iaşi.

În cursul dimineții, procurorii anticorupție și jandarmii au făcut mai multe percheziții, una dintre acestea fiind la locuința procurorului. Procurorii DNA efectuează miercuri percheziții în 10 locații situate în județele Iași și Suceava într-un dosar privind fapte de corupție și contra libertății persoanei, comise în perioada 2014-2015.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni contra libertății persoanei, comise în perioada 2014-2015. În cursul zilei de 21 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 10 locații situate în județele Iași și Suceava, reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, se arată într-un comunicat al DNA.


Intră acum și în grupul de