Două autoutilitare în valoare de circa 800.000 lei au fost confiscate de la un producător de pâine. Vezi care este motivul!


Intră acum și în grupul de

Un producător de pâine și produse de panificaţie a rămas fără două autoutilitare cu care marfa era transportată la clienți, după o acțiune a polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice.

activitati in trafic autoutilitara

Potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de joi, 22 octombrie, polițiștii au organizat o acţiune pe raza județului pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a comerțului ilicit.

Astfel, joi dimineața au fost efectuate verificări la un producător de pâine și produse de panificaţie, iar în jurul orei 06.35 au fost identificate şi oprite în trafic două autoutilitare ale firmei.

Acestea transportau produse de panificaţie în valoare totală de 2.801 lei, fără documente de provenienţă.

„Pentru aceste motive faţă de agentul economic s-a luat măsura sancţionării cu amendă în sumă de 3.000 lei şi măsurile complementare de confiscare a sumei de 2.801 lei, contravaloarea mărfurilor transportate fără documente de provenienţă în vederea comercializării, şi a celor două autoutilitare în valoare de circa 800.000 lei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

IPJ Suceava a mai arătat că joi au fost verificate în total 52 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate și au fost aplicate 45 de amenzi, în valoare totală 130.200 lei.

 


Intră acum și în grupul de