Un tânăr aflat în penitenciar a reușit să înșele o bătrână din Fălticeni cu 1.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit să dea de urma a patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, toţi din comuna Cozmeşti, din județul Vaslui, care au înșelat-o pe o bătrână din Fălticeni cu 1.000 de euro. Cei patru se află în arest preventiv în momentul de față.

telefon, metoda accidentul

Potrivit IPJ Suceava, la data de 12 septembrie 2015, un tânăr de 25 de ani, aflat într-un penitenciar din ţară, a apelat-o telefonic pe femeia din Fălticeni şi s-a prezentat drept doctor din cadrul Spitalului Suceava.

Tânărul i-a spus femeii că nora ei a avut un accident de maşină şi este în stare gravă la spital, iar pentru intervenţia pe care o necesită trebuie să-i dea suma de 3.500 euro. Bărâna a fost de acord să dea suma de 1.000 euro, iar imediat la locuinţa acesteia s-au prezentat doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, care au intrat în posesia banilor.

Polițiștii au menționat că cei doi tineri s-au deplasat în municipiul Fălticeni cu un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani.

„În urma probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei patru pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, respectiv, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune”, au menționat reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de